Educational

Center for Social Impact

Science Center

Independent School Expansion

The new Center for Social Impact will link two existing buildings on the gracious suburban campus. A footbridge connects the student drop-off area to the new 3-story steel structure clad in brick, cast stone and glass curtainwall. Inside, sunlit common areas encourage informal gathering, conference rooms house group meetings and a grand stair serves as amphitheater seating as well as connecting the first and second levels. In addition to sustainable, energy-efficient practices that are now standard, IMC will repurpose most of the masonry removed when the buildings are connected, and will also build a green roof to control stormwater runoff.

Location
Malvern, PA
Architect
Voith & Mactavish Architects
Square Footage
58,000